Breezeway Back – The Restoration – Building The New Wall Continued

SAMSUNG DIGIMAX 360

Corner board all repaired and painted.

SAMSUNG DIGIMAX 360

Close up of repaired area.

SAMSUNG DIGIMAX 360

Area near the ground where the Breezeway connects to the Servant Quarters.  The wood here is in pretty rough shape.

SAMSUNG DIGIMAX 360

The start of the digging out process…

SAMSUNG DIGIMAX 360

With the piece of wood removed, it’s easier to see that the foundation is in really bad shape in this area.

SAMSUNG DIGIMAX 360

Lots of rotted wood and missing foundation bricks.

SAMSUNG DIGIMAX 360

View looking into the hole, down the line of the foundation.

SAMSUNG DIGIMAX 360

New wall, tarped to keep the weather out.

SAMSUNG DIGIMAX 360

We had to dig out the dirt along the foundation to better assess what will need to be done to shore it all back up.

This entry was posted in Breezeway Exterior, North. Bookmark the permalink.

Leave a Reply